Zoals mijn collega Marcel V als reactie op de vorige log gaf, is de volgende logische stap dat Cas gaat programmeren. Helaas kan ik nog niet zogoed communiceren met mijn kleine manneke, dus kan ik het hem ook nog niet leren.

 

Maar mijn dochter verstaat wel wat ik zeg, dus is ze nu een cursus Laptoppen aan het volgen bij mij. Als we hier mee klaar zijn gaat ze een cursus Downloaden bij Marcel V. volgen. Ik hoop dat het geen probleem is dat Janne een V-Tech laptop heeft met ABC toetsenbord i.p.v. QWERTY (eerste 6 letters linksboven op jouw toetsenbord). De netwerk protocol stack is ook niet geimplementeerd, dus geen internet.

Zoals je ziet, kan mijn 7,5 maanden oude zoon al staan. Dat is nogal knap voor zo'n klein manneke. In dezelfde maand heeft hij leren buikschuiven, kruipen, zitten, vallen (tja, dat zitten gaat niet altijd goed) en staan.

 

OK, deze foto is een beetje een trucage. Cas kan en wil graag staan, maar moet zich nog wel vasthouden. Zonder hulp houdt ie het zo'n 800ms vol, en dan overwint de zwaartekracht van de massatraagheid. Simpel gezegd: binnen 1 seconden ligt ie op zijn snuit, als papa niet ingrijpt.

 

{ Donatie van bikkel, als vrijdagmiddaghumor }

 

Ondanks al dat gevloek, vind ik Pulp Fiction nog steeds een van de beste films ooit. Alleen The Matrix is beter!