Is iemand wel eens omgevallen dat onderaan deze web-site iedere dag een nieuwe spreuk van de dag getoond wordt?

 

Enkele voorbeelden:

 • Een geduldig man is hij die wacht tot zijn vrouw is uitgepraat.
 • Helden leven niet zo lang, maar bangenschijters leven helemaal niet.
 • Wie een kuil graaft voor een ander is niet egoistisch aangelegd.
 • Het licht aan het eind van de tunnel is soms van een trein.
 • Thuis ben ik de baas! Ik zorg ervoor dat er gebeurt wat mijn vrouw zegt.
 • Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.
 • Het zal je maar gebeuren en je bent er niet.
 • Je bent mijn wolkje, als je weg gaat schijnt de zon.
 • Drinken halveert je leven, maar je ziet dubbel zoveel.
 • Iemand dood maken met een blije mus.
 • Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg.
 • Ik hoef niet te zwemmen in het geld, alleen pootje baden is genoeg.
 • Wie zijn billen brandt, mag blij zijn dat hij niet andersom stond.

Waanzinnig. Is het een boot? Is het een auto? Is het een vliegtuig?

Bekijk onderstaande film en koop hem hier voor $120,- excl verzendkosten.


Niet te geloven! Transformers is verfilmd. Ik keek er vroeger iedere zaterdag en zondag ochtend naar. Dit is een must-see!

 

We weten allemaal dat onze zuiderburen een aparte smaak voor humor hebben. Normaliter niet de smaak om even lekker voor te gaan zitten. Toch heb ik een erg leuke link gevonden waar vele korte filmjes elkaar opvolgen, nog sneller dan je zelf zou kunnen zappen.

 

Happy Time bij Kanaal Twee

 

En voor nog meer onzin: Top 30 favoriete onzin van Patrick Kicken (3FM)

Ik ben laats met Esther v. T. naar de film Eragon geweest. Zij houdt nogal van fantasie films, en zelf ben ik er ook wel weg van. Veel beter dan zo’n soft waar gebeurd verhaal.

 

Ik was wel al een beetje sceptisch omdat het verhaal een potentie heeft van Harry Potter en Lord of the Rings, maar de marketing om deze film was erg mager. En nu weet ik ook waarom...

 

Na de eerste 5 minuten zegt Esther al: "Nou, dat waren al de eerste 4 hoofdstukken". De draak die Eragon gaat opvoeden is in een halve minuut van baby tot volgroeid, dat in het boek ook weer de nodige hoofdstukken beslaat. De rit van de ene kant van het bos naar de andere kant duurt normaal ook enkele hoofdstukken, maar in de film maar enkele minuten.

 

Esther had me al gewaarschuwd dat mensen die het boek hebben gelezen, de film vinden tegenvallen. Ik hoor gelukkig tot de groep die het boek niet gelezen heeft, en die groep vind het over het algemeen een leuke film. Maar zelfs ik had in de gaten dat de film in Fast Forward (FF) afgespeeld werd. Het leek wel een Lord of the Rings waarvan 6 uur in 1 uur en 45 minuten geduwd is. Iemand met ADHD zou het geen saaie film vinden.

 

Het was opzicht een mooie film en ook zeker de moeite waard, maar ik hoop toch wel dat een eventuele volgende film (er zijn drie boeken waarvan dit het eerste is) er toch beter vanaf komen.