Mijn zoon heeft een paar nachtjes in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Hij had namelijk het Rotavirus opgelopen. Op zich niet zo'n probleem, was het niet dat zo'n klein manneke daardoor kan uitdrogen. Het Rotavirus is een virus dat zich in de maag en darmen huishoud. Eenmaal aangekomen zal het zorgen voor diaree en overgeven. Hier verliest de patiënt ontzettend veel vocht door: dus uitdroging. Voor het uitdrogen is hij dan ook opgenomen.

 

Hij heeft 4 dagen en 3 nachten in het duurste hotel van Venlo geslapen. Het was er wel een beetje een gevangenis. Het Rotavirus is besmettelijk, waardoor hij niet van de kamer af mocht komen. Vier dagen op een kamer van 2 bij 4 is geen feest. Toch hebben we leuke foto's weten te maken van ons manneke met een glimlach.

 

Het gaat al weer de goede kant op met Cas. Hij speelt, drinkt en eet weer. Het overgeven is voorbij en de diaree mindert al.

Een tijd terug schreef ik over de toekomst van computeren. Blijkbaar ziet Microsoft het niet als toekomst, maar als heden. Bekijk de site van Microsoft Surface, en zie hoe we in de nabije toekomst onze computer bedienen.

In huize Vervoort hangt sinds kort een handmand. Nee, niet een handmat, maar handmand. Het is eigenlijk hetzelfde als een handmat, maar deze hangt aan 1 punt in het plafond. Er zit een stuk tussen om de twee punten van de hangmand uit elkaar te houden. Ze kunnen makkelijk zo'n 100kg hebben. Dus niet alleen voor de kinderen

 

We hebben ervoor gekozen om deze midden in de woonkamer op te hangen. Je zult moeten wijken om er niet tegenaan te lopen. Uiteraard wel zodat we TV kunnen kijken vanuit een relaxte positie.

 

We zijn op het idee gekomen via een oud collega van mij, waar ik onlangs op bezoek was. Hun hadden er wel 2 in de woonkamer hangen. Ze hebben ons geattendeerd op www.hoog.nl.

 

Zoals je tevens ook nog kunt zien zien op de foto, drinken we cola van Coca Cola, koffie uit de Senseo, en thee uit een theekan van Milk-01.

Deze aap is echt ongehoord brutaal en echt vol lef. Klik maar op het plaatje om het filmpje te zien.

 

[Donatie van GJS]

[Donatie van Funs J.]

Hieronder zie je een willekeurig plaatje van Google Images. Een stuk Javascript zorgt ervoor dat er op Google gezocht wordt met een tekst van deze site. Het plaatje is dus gerelateerd aan mijn blog...

 


[Zoeken...]


Bron: Google hack van Douwe Osinga

Stekkers uit het stopcontact, antenne van radio en TV eruit trekken, niet meer bellen, etc. Dat is wat mijn ouders me vertelde als het onweerde.

Nu onweert het ook, maar ik blijf gewoon computeren. Ik zit draadloos op internet en werk op de accu van de laptop. En op de achtergrond heb ik muziek van Pandora. Niets houdt me tegen...

OK, mijn draadloos router zit aangesloten op het telefoonnet en in het stopcontact. Tja...

Voor alle super-geeks is hier een mooie site met de meest maffe gadgets. Als het maar een USB aansluiting heeft of wireless is, staat het er op. Ook nog enkele gadgets voor vervelende collega's te treiteren.


 

GIZMODO
 
 
 
 
 
Mijn favorite gadgets:
Misschien kom je ook nog ergens de electricuteer stekker tegen. Maar wees niet bang, dit was een 1 april grap.

Zoals Coca Cola is voor Pepsi, zo is Engadget voor Gizmodo. Zo heeft Engadget een 7.1 mobile telefoon in hun lijst van gadgets.