Klik hier.

Om het je wat makkelijker te maken, zodat je niet iedere 2 uur naar www.kobuz.net moet browsen om te kijken of er een nieuw artikel op staat, kun je je abonneren om per e-mail een bericht te krijgen dat er een nieuw artikel is. 

Hover (zweef) in het menu hierboven boven de knop 'Weblog' en er zal een submenu verschijnen met als enige optie 'E-mail abonnement'. Klik erop en de rest spreekt voor zich.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van de RSS feed, maar dat is alleen weggelegd voor degene die weten was RSS is. Hier is overigens een erg leuke Engels filmpje met een zeer eenvoudige uitleg over RSS: RSS in plain English.

Update: Een laatste mogelijkheid is om vriendje te worden van mij op Hyves, waar automatisch mijn blog artikelen op komen te staan.
 

Gisteravond heb ik een avondje gehad, power by druiven. Ik lag op de bank een film te kijken (Kiss kiss, bang bang) met een bakje druiven, chocoladereep met nootjes en rozijnen en een glaasje rode wijn. Dat waren dus verse druiven, uitgedroogde druiven en uitgeperste verrotte druiven.

Er is een vrouw op de maan geland. Klik op het plaatje voor de unieke beelden.

[ Donatie: GJS ]

Hoezo rukwinden?

Zo vond ik mijn tuinset vanochtend in de tuin. Wonder boven wonder is het glazen blad niet gebroken.