Kijk eens wat mijn kinderen netjes aan tafel zitten. Terwijl Cas aan het worstellen is met een worst die bijna langer is dan hijzelf, zit Janne zichtbaar te genieten door d'r handen maximaal te benutten bij het opslurpen van de spagetti.

 

Klik maar eens hier, en dan zie je enkele foto's die gemaakt zijn tijdens een weekendje Duitsland met de Stam.

Wordt je ook wel eens lastig gevallen door iemand met een oersimpele vraag, waarvan het antwoord eigenlijk sneller op internet gezocht is dan dat jij lastiggevallen moet worden. Gebruik dan de volgende keer: Let Me Google That For You.

 

  1. Vul zelf de vraag in op letmegooglethatforyou.com
  2. Test of het resultaat ook klopt
  3. Kopieer de link en stuur deze (per e-mail) naar de vraagsteller.

Voorbeeld: Wat is de hoofdstad van zweden?

image Mijn vader heeft een niet alledaagse hobby, die te mooi is om verborgen te houden. Een tijd geleden is hij benaderd door de Stadsomroep van Venlo (e.o.) voor het maken van een reportage van zijn hobby: Houtdraaien.

 

Hier is de reportage online te zien. (15min)