Jeroen Eimans De paashaas is bij mij op het werk langsgeweest. Hij heeft voor iedereen lekkere paaseieren achter gelaten. Om ervoor te zorgen dat iedere medewerker van Driessen een zakje eieren krijgt, zijn ze voorzien van een naam.

 

Het zakje van Jeroen klopt niet. Kijk maar eens op de foto wat er niet klopt... Wel een toepasselijke spelfout.

 

Je zou toch zeggen dat ze de namen uit een CRM of ERP systeem halen, en dan automatisch labels aanmaken. Hoe kan er dan een spelfout in zitten? Jeroen zijn achternaam is Eikmans, zo staat het op intranet, op zijn loonstrook en op alle andere papieren...

 

Blijkbaar is de doos met zo'n 120 zakjes op de grond gezet waar een CV-leiding loopt. Door de warmte zijn een aantal zakjes gaan smelten. Er zaten toen geen paaseieren meer in, maar paas-blokjes van chocolade. Hierdoor zijn er met spoed nieuwe zakjes besteld waar handmatig de labels voor zijn gemaakt. Je ziet de valkeul al?