Zwangere man 2Op mijn werk maken we gebruik van een zeer intelligent systeem (van een derde partij). Kijk maar eens naar de melding die je krijgt als je zwangerschapsverlof registreerd voor een man. Een beetje humor in de software moet kunnen, toch...

IMG_0990 Meisjes hebben een poppenkast, maar wat hebben de jongens dan? Cas speelt regelmatig met de lego. Dan ligt die languit op de grond. Leuk om te zien, maar ik kan kan me indenken dat hij na een tijd niet meer confortabel ligt.

 

Nu hebben we een idee opgedaan bij vrienden van ons. Die hebben een 'legotafel'. Een kleine tafel op 'speelhoogte', met beschildering van straten, zand en water.

 

IMG_1012Gelukkig heeft Cas een handige papa, die ook zo'n mooie legotafel kan maken. En dat allen van resthout, en restverf. Totale kosten: 10 euro voor een pot blanke lak, en twee weekende doorwerken.

 

Resultaat: