IMG_1333

Ik had mijn auto net gewassen, en toen…

IMG_1318

Cas heeft me al dagen aan de kop zitten zeuren dat hij een kartonnen doos wil hebben om een hut te kunnen bouwen. Maar hoe kom je aan zo’n grote doos?

 

Ik even gekeken wat een nieuwe TV kost. De prijs viel wel mee, maar de doos was te dun ;-)

 

Bij ons in de straat woont de eigenaar van Quick Rep, een electro en witgoedzaak bij ons in de buurt. Ik ben samen met Cas gaan aanbellen om te vragen of hij nog oude dozen heeft. “Geen probleem, kom maar een keer langs de zaak”. We hebben maar gelijk 2 grote dozen gevraagd, zodat Janne ook een hut kan bouwen.

 

Ik heb in beide een deur en raam gesneden met een mes. Vervolgens nog een kruipdeur voor een kruipgang. Morgen ga ik er nog blokken op maken, zodat het op een kasteel lijkt.

 

Klik hier voor meer foto’s.

IMG_1314

Mijn baan bij Driessen heb ik opgezegd, om bij Atlantic Telecom in Venray te gaan werken. Kortere reisafstand, meer pieken en nog wat persoonlijke zaken waar ik hier maar niet verder op in ga.

 

Ik heb z’n 2,5 jaar bij Driessen HRM_Payroll mee ontwikkeld aan een maatwerk administratiepakket, en een payroll portal. Was erg leuk werk. Veel geleerd over kwaliteitsbewaking van de opgeleverde programmatuur.

 

Al was het werk nog zo leuk, de lange reisafstand hakte er behoorlijk in. Toen er vervolgens een vacature bij Atlantic Telecom vrij kwam, waar een oud collega Jeroen Eikmans ook werkzaam is, was de verleiding groot.

 

Op de laatste dag bij Driessen heb ik nog een geinig afscheidskado gekregen. Klik hier voor meer foto’s. Het is mijn buro zoals het bij Driessen stond, met 3 schermen, en dat allemaal van Lego. Ze wisten dat ik verzot ben op Lego, zie hier:

Bij Atlantic ga ik vergelijkbaar werk verrichten. Ook mee ontwikkelen aan een maatwerk administratiepakket. Klinkt saai, maar is al erg boeiend gebleken wegens de speciale modellering van de data en ideeën over het genereren van de applicatie.

 

Ik (en de overige ontwikkelaars) hebben een nieuwe PC gekregen. Een echte rag-bak. Het is een Dell Precision PC met een Intel Quad Core Xeon processor op 3,33GHz. De Windows Experiance Index voor de CPU en geheugen staan op 7,8. Leuk, want deze score loopt van 1 tot 7,9. Het kan dus niet veel beter. Mijn thuis PC heeft maar een score van 5.