IMAG0160Dit jaar heb ik een nieuwe kostuum aangeschaft voor de carnaval: de gekke hoedemaker uit Alice in Wonderland, oftewel Mad Hatter.

 

In de Disney verfilming wordt deze rol vervuld door Johnny Depp. Volgens mij heeft mijn vrouw mij erin geluisd. Om mijn kostuum perfect te maken, moest ik namelijk ook nog een masker op zetten. En mijn vrouw smelt helemaal weg bij alle films van Johnny Depp…

 

 

 

 

 

 

 

2012-02-20 11.20.53

IMAG0155

Ik heb voor het kinderfeestje van mijn zoon een clown weten te strikken. Die kwam ik tegen tijdens de carneval… Dat moet toch wel een knalfeest worden…

 

 

Nou, het is eigenlijk geen onbekende, maar een van mijn vrienden van scouting. Ik heb nog geprobeerd om een foto te maken waarop Janne en Cas samen Maarten een knuffel geven, terwijl Maarten lekker vies kijkt. Maar dat mocht niet van mijn vrouw.

 

De clown doet me wel denken aan die van Walmart.