Zoals mijn collega Marcel V als reactie op de vorige log gaf, is de volgende logische stap dat Cas gaat programmeren. Helaas kan ik nog niet zogoed communiceren met mijn kleine manneke, dus kan ik het hem ook nog niet leren.

 

Maar mijn dochter verstaat wel wat ik zeg, dus is ze nu een cursus Laptoppen aan het volgen bij mij. Als we hier mee klaar zijn gaat ze een cursus Downloaden bij Marcel V. volgen. Ik hoop dat het geen probleem is dat Janne een V-Tech laptop heeft met ABC toetsenbord i.p.v. QWERTY (eerste 6 letters linksboven op jouw toetsenbord). De netwerk protocol stack is ook niet geimplementeerd, dus geen internet.

Reacties (2) -

28-12-2006 22:36:19

Marcel V

Mooie foto.

Marcel V

2-1-2007 8:18:19

Chantal

Gelökkig niej jaor!
Waat ein knappe köppes! Hebbe ze det van pap of van mam. Ik hoop det Cas ´t staon ondertusse iets miér onder de kneen heet. En waat det valle betrif, zoëlang ze luiers aan hebbe is ´t half zoë erg... Zaachte landing, soms waat miér en soms waat minder zaach. Ik waas op zeuk nao ôch e-mail adres maar kin ´t neet vinde, bin ´t namelik ´n klein bietje kwiét.
Luuët se ´t mich weite?
En veur mörge, hiel vuul plezeer, vuul kedoos, preciés genoog beer/wien en lekker vuul vlaai (en witte chlaad).
Groetjes Chantal

Chantal

Reacties zijn gesloten