Janne met blauw oog

Janne is op een feestje, tijdens het schommelen, tegen de andere schommel gebotst. Net naast het oog. Met als resultaat, een mooi blauw oog.

 

Maar laat dat nou net gebeuren 2 dagen voor de school-fotograaf komt.

 

Ieder jaar kijken we uit naar de school-foto’s hoe onze moppies er op staan. Natuurlijk koop je die foto’s. Maar dit jaar…??? Eerst zien, dan kopen. Ik denk dat we ze toch wel kopen, al is het alleen maar voor het verhaal dat er achter zit.

 

Dit doet me denken aan vroeger, toen ik een keer uit een boom ben gevallen. Ik kon de eerste minuut amper ademen, had daarna enkele uren koppijn en had pijn aan mijn gewrichten. Toen ik thuis kwam, was mijn moeder vooral boos dat ik zo’n stunt enkele dagen voor de communie kon uithalen.

Reacties (1) -

24-9-2011 20:01:16

Marcel

Ze kijkt er ook wel heel zielig bij. Ik zou zeggen: een lekkere zelfgebakken appelflap of een groot ijsje.

Marcel

Reacties zijn gesloten