smiley_365x243

De Quest heeft een artikel geschreven over humor, met daarin het resultaat van een Amerikaans onderzoek naar de beste mop ooit… De mop is helaas niet meer grappig als die vertaald is, dus daarom in het Engels:

 

2 Hunters are out in the woods when one of them collapses. He doesn’t seem to be breathing and his eyes are glazed. The other guy whips out his phone and calls the emergency services. He gasps: “My friend is dead! What can I do?” The operator says: “Calm down. I can help. First, lets make sure he’s dead.” There is a silence, then a shot is heard. Back on the phone the guy says: “OK, now what?”

Reacties (1) -

4-3-2012 15:49:24

M4rc3lv

Ik vond die mop van Monty Python waarbij je dood ging van het lachen beter.

Wel leuk dat ook Amerikanen Engelse humor hebben, dat siert ze.

M4rc3lv

Reacties zijn gesloten